>

Thursday, 12 April 2012

1st Lucky Draw ANNISA SCARF by Nancy Anisa (for facebookers)

assalamualaikum uolls
alhamdulillah,masih diberi peluang untuk menulis blog lagi.so,lucky draw ni khas untuk facebookers.ya,mungkin ada yang baca anisa punya blog,teringin nak join tapi tak ada blog.so,you have another choice.boleh join yang versi facebook,okay!
ececececeh.




important!


#lucky draw ini bermula dari 12 april- 6.00pm,4 may
#kalau penyertaan kurang 25 orang,automatik lucky draw ini akan terbatal.
#hadiah-hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit atau benda lain
#if there's anything happens to the present during delivery,i'm not responsible
#this lucky draw will automatically cancel if i died (not kidding)
#i will only use domestic delivery
#pemenang akan diberi masa seminggu untuk menuntut hadiah,jika tidak,hadiah anda akan menjadi milik orang lain.anisa akan cabut undi lagi sekali.
#pemenang akan diumumkan 3 hari selepas tarikh tutup,setelah anisa check facebook korang
#terma dan syarat akan diubah dari semasa ke semasa.harap tak adalah kan.

sebelum tuh,kita tengok dulu syarat-syarat penyertaan:

1. warganegara malaysia
2.mempunyai alamat di malaysia
3.mempunyai facebook
4.like fan page ANNISA SCARF kat sini
5.wajib melakukan apa yang korang wajib buat(baca kat bawah nanti)
6.wajib memenuhi syarat diatas,baru boleh join.


so,apa yang anda wajib buat ialah:

1. like fan page ANNISA SCARF kat sini
2. share fan page ANNISA SCARF kat wall korang
3.share post pic "1st Lucky Draw ANNISA SCARF" kat fan page.setkn kpd public.
4. copy ayat nih untuk dijadikan status pic tuhh:
"ANNISA SCARF,ialah label yang mementingkan kesopanan wanita sebagai seorang muslimah.ANNISA SCARF mengeluarkan custom-made shawls yang bersaiz besar agar dapat menutup aurat dengan sebaiknya jika digayakan dengan cara yang betul.Boleh ke page Big Shawl(Annisa Scarf) untuk memilih warna kesukaan anda.Buat masa ini,Annisa Scarf mempunyai 13 warna yang menarik untuk dipilih."
5. tag 5 friends kat status share post tuh

6.buat status untuk ajak friends join jugak.
7.tinggalkan komen kat album/pic


so,hadiahnya:


TEMPAT PERTAMA:

-voucher RM15 from ANNISA SCARF
-pashmina leopard
-cute canvas pencil case


TEMPAT KEDUA:

-voucher RM10 from ANNISA SCARF
-shawl jojet pink purplish colour
-cute canvas pencil case



TEMPAT KETIGA:


-voucher RM5 from ANNISA SCARF
-cute canvas pencil case


itu aje kot buat masa ini.apa-apa update,please refer to my page,Big Shawl (ANNISA SCARF)
minta maaf sangat sebab hadiah tak seberapa macam orang lain.sebab anisa ade buat 2 lucky draw,satu untuk blog and satu untuk facebook.so,menelan belanja berjuta-juta duit yang banyak.

ok.wslm.








thanks for reading my blog

7 comments:

Norzie hany said...

Good luck Annisa.

O'gosh said...

Insyaallah..nanti akak x bz akak join ye...mekasih jemput..

Nisa said...

Good luck :]

ubi said...

naseb bek gua xde gf.. lau x mesti kene kasik hadiah camni!

Mama Atiyyah Umairah said...

da join..tpi kt fb...id permata dehearty..hehehehe

Sis AI said...

Alrite! Good luck kepada smua pserta ok! Mudah2han misi contest ni tercapai! (^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Join!ID FB:kak yang