>

Friday, 20 April 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

asalamualaikum readers
*bajet ramai sangat la pembaca blog aku.hohoh.ye la.aku bukan macam kak FL yang readers dia dah ribu riban kauu!ok.abaikan.

hari nih,join contest lagi.



nak join,klik banner


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 



so,gambar yang dipertaruhkan adalah:












 


ok.kalau ada rezeki,menang.kalau tak ada,tak apa.mungkin bukan rezeki saya lagi,kan? heeeee.


mangsa tag:



ciooww

wslm w.b.t




thanks for reading my blog

3 comments:

cherryzeyra said...

terima kasih kerana m'tag .. heheh

ejulz said...

nak join jugak.. tp kene pakai tudung.. adehhh.. hehe

Sis AI said...

Lawa jgk kan klu brtudung style mcm tu bila tgk sis ni, hehe. Apapun, mudah2han sis menang! Sntiasa sokong kat tepi, jia you2!