>

Wednesday, 25 April 2012

Saya Nak Tudung Bawal by Nancy Anisa



assalamualaikum semua!
haa,nih nak buat giveaway untuk korang semua.
baiklah,ceritanya macam ni sebenarnya,hee.

Anisa ada join satu contest berhijab di Facebook.Jadi,anisa nak minta tolong anda,anda dan juga anda untuk LIKE gambar anisa sebagai tanda sokongan.ceewaah.

so,anda diminta untuk like page penganjur dulu ye.inilah motif sebenar penganjur buat,mestilah nak tambah like page dia kan.so,sangat tak adil kalau korang LIKE gambar anisa tapi tak LIKE fan page penganjur.




apa yang anda wajib buat:

1.follow blog anisa,senang untuk tahu apa-apa update terbaru.

2.copy banner dan link kan ke entry ni


3. like fan page penganjur PIZZE ART

4. LIKE gambar anisa kat SINI dan fan page anisa kat SINI


5.share gambar anisa untuk ajak friends like PIZZE ARTS n gambar anisa jugak.ingat,set privacy kepada public.


6.tinggalkan komen di pic anisa yang mengatakan anda dah shared gambar anisa


7.tag 3 orang blogger n pastikan diorang tahu (tag di blog,bukan di fb)


8.tinggalkan link entry + fb ID di ruangan komen entry nih.


ok,itu aje stepnya.


penting!


~ berkuatkuasa bermula 24 April - 20 Mei 2012
~ giveaway ini hanya sah jika anisa menang tempat 1/2/3
~ kalau penyertaan kurang 50 orang,automatik giveaway ini akan terbatal
~ hadiah adalah tetap iaitu tudung bawal
~ if there's anything happened to the present during delivery,i'm not responsible
~ giveaway ini akan terbatal sekiranya anisa kemalangan/sakit teruk/mati
~ anisa hanya akan guna pos domestik
~ pemenang hanya diberi masa seminggu untuk menuntut hadiah
~pemenang akan diumumkan 3 hari selepas tarikh tutup supaya memberi ruang untuk anisa check fb and blog korang


ok.good luck.


anisa harap sangat korang dapat tolong anisa sebab niat anisa hanya satu,


anisa nak encourage semua perempuan untuk pakai shawl labuh.bila pakai shawl labuh,tak bermakna mereka nampak kolot atau tak cantik.yang penting,kita jaga aurat kita sebagai seorang perempuan.






psssst...korang boleh jugak join lucky draw anisa.banyak hadiah comel.


untuk blogger
untuk facebooker




ok,sekian.wslm.



thanks for reading my blog

10 comments:

Sis AI said...

Sis, smoga berjaya ya dlm giveaway ni! Mudah2han byk yg join! Jia you2!

Sis AI said...

Sjujurnya nk join sis.. Ermm.. Tp sy klu boleh taknak buat satu entri kat blog sy just segmen. Boleh tak klu sy buat entri, then selit skali segmen ni? BTW, sy buat entri yg ada kna ngena dgn segmen ni la, nmpk lg mnarik readers..

abazilah said...

Join . Thanks invite .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2012/04/saya-nak-tudung-bawal-by-nancy-anisa.html

id fb : ainaa bazilah

Lyn said...

huhu saya x der fb..rasanya x leh join laa btw thx invite

Zafirah Aidah ♥ said...

Entry : http://aimishyuu.blogspot.com/2012/04/saya-nak-tudung-bawal-by-nancy-anisa.html , saya join .

facebook : https://www.facebook.com/zafirah.aidahh

yaya said...

saya join .

http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/04/giveaway-saya-nak-tudung-bawal-by-nancy.html

nliyate said...

salam , join . =)

http://sumanya-lillah.blogspot.com/2012/04/saya-nak-tudung-bawal-by-nancy-anisa.html

hanim nurain (fritze) said...

I want to join this. But,I don't have any Facebook account :\

MiSz AzUmI said...

umi join! (n_n)~

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/saya-nak-tudung-bawal-by-nancy-anisa.html

FB>>https://www.facebook.com/norazumi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.K.atie join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/05/saya-nak-tudung-bawal-by-nancy-anisa.html

ID:azatiesayang
ID FB:kak yang

TQ