>

Monday, 7 May 2012

The Winners of 1st Lucky Draw ANNISA SCARF by NANCY ANISA

assalamualaikum!
baiklah,memandangkan anisa dah bagi tempoh masa untuk korang check link blog korang ade ke tak,so,tibalah masa yang ditunggu-tunggu.







dup.dap
dup.dap
dup.dap

.
.
.
.
.
.
.



TEMPAT PERTAMA:

43.http://skascyhazindie.blogspot.com/2012/04/1st-lucky-draw-annisa-scarf-by-nancy.html

TEMPAT KEDUA:

21.http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/1st-lucky-draw-annisa-scarf-by-nancy.html

TEMPAT KETIGA:

34.http://cikgufaizcute.blogspot.com/2012/04/1st-lucky-draw-annisa-scarf-by-nancy.html



 
for the winners,please send give me the details at the comment

 
NAME:

ADRESS:(including the postcode and in an orderly manner)
HP NO:

PLACE(1ST/2ND/3RD):


please hantar details secepatnya sebab anisa nak pos hadiah secepat mungkin.
sepatutnya nak pos esok,tapi sebab post entry nih lambat.huhh.
please,please please secepat mungkin.


wslm




thanks for reading my blog

8 comments:

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

tahniah pemenang..
cekpipah tade rezeki kat sini:(

AkmaFaizal said...

tahniah pada semua pemenang.. :)

Nurul Faiz Bikers said...

DAH MSJ KAT INBOX...
TQ :)

AMNA said...

Salam..

Kak Akma & Kak Annisa , terimakasih beritahu ye :)

boleh mintak email kak Anissa tak? sbb saya punya lappy tak dpt bkk facebook. xtau kenapa :/

AMNA said...

Takpe. sy dah hantar msg ke FB akak..

dia kejap dpt. kejap x ^^

Terimakasih ye :)

nancy anisa said...

@nurul faiz bikers,sy x dpt msg dr akak..

Nurul Faiz Bikers said...

ala.. dah msj pg tadi.
akak klik kat link fb kat sblh kanan ni...

Scyha Lutfi said...

da inbox.. ;)
alhamdulillah