>

Monday, 12 March 2012

GuGurl GiveAway by Anis Athia

bismillahhirrahmanirrahhim

assalamualaikum ppl

sekali lagi aku join giveaway.seronok pulak..heee

tuan punye blog ini sangat shanteekk hokeehh..




entah kenapa aku tak boleh nak copy/save as image dari blog beliau
so,terpaksa lah aku printscreen kan banner nih..adusss...
nvm,hadiah pun lumayann...
semoga ianya menjadi milik nancy anisa..aminn

pssst..esok nak jenjalan..haiihhh..sukenyeee..dah lama jadi jeruk terperap dalam rumah nih


wassalamualaikum

thanks for reading my blog

1 comment:

Anis Athia said...

thanks sebab sudi join ^_^
sorry sebab menyusahkan awak untuk copy banner...saya disable right click, tapi kalau tekan dekat banner tu nnt akan keluar image banner di window lain..by the way, tenkiu..good luck ^_^